Ce este un tester de parfum?

Parfumurile tester conţin acelaşi produs pe care îl găseşti în sticla obişnuită de parfum, dar sunt comercializate de producători la preţuri mai mici, deoarece acestea sunt dedicate comercianţilor de produse retail care doresc să pună la dispoziţia clienţilor mirosurile parfumurilor pe care le vor cumpăra.

Testerele vin în diverse forme de împachetare – unele cu metode simple de marketare, altele fără cutie sau chiar fără capac, în timp ce altele sunt împachetate chiar mai deosebit decât produsele similare destinate vânzării.

În ce priveşte calitatea produsului în sine, nu este nicio diferenţă între tester şi produsul destinat vânzării, iar explicaţia este foarte simplă: producătorul se bazează pe testere pentru a convinge potenţialul cumpărător de calitatea parfumului, deci ar fi în detrimentul său să se prezinte cu un parfum mai slab exact în sticlele de parfum pe care le foloseşte pentru prezentarea produsului.

Deşi iniţial ParfumeriaMea.ro a intenţionat să nu comercializeze testere, o mare parte din clienţii noştri cumpără produse pentru magazinele proprii şi au nevoie de testere pentru clienţi. Am decis deci să nu eliminăm din ofertă testerele, dar vom atrage de fiecare dată atenţia clienţilor care au inclus şi testere în comandă că acestea sunt destinate comercianţilor retail, testerul putând să aibă o formă de prezentare semnificativ diferită de produsul obişnuit de retail.

Toate testerele comercializate de noi sunt vândute exact în forma în care sunt furnizate de producător, fără să fie desfăcute sau modificate ca prezentare.

Clic aici ca să scrii o recenzie


Submit your review
* Required Field

Toate marcile Tester Generic Tester Generic SKU UPC Model Toate modelele

testerele sunt la fel ca parfumurile

Jun 03, 2012 by parfumuri

Am constatat ca uneori testerele sunt chiar mai ok decat parfumurile pe care le reprezinta si am presupus ca e in interesul producatorului sa prezinte cea mai buna varianta de parfum in sticla pe care o testeaza clientul.
Este posibil insa sa fie si o reactie subiectiva a mea atunci cand am testat parfumuri si testere de parfumuri, si de fapt sa fie intr-adevar exact acelasi continut.


5.0 5.0 1 1 Am constatat ca uneori testerele sunt chiar mai ok decat parfumurile pe care le reprezinta si am presupus ca e in interesul producatorului sa prezinte cea mai buna varianta de parf Tester Generic
Blog de Parfumuri si Cosmetice
Drumul Odai 24B OtopeniRO075100 Romania 
 • 40722342244