Crema pentru ten uscat

Pentru că vine sezonul rece, ne-am gândit să vă recomandăm câteva creme pentru ten uscat de la unul din cei mai corecți producători de cosmetice, compania cehă Dermacol, prezentă acum oficial și pe piața din România cu întreaga gamă de produse, inclusiv prin intermediul parfumeriei tale preferate.

Dermacol are un capitol întreg dedicat cremelor pentru ten uscat, și majoritatea produselor se află acum în stoc și disponibile pentru livrare în maxim 24 de ore.

O să le luăm pe rând, după ce menționăm că toate produsele sunt hipoalergenice:

Lady Cream – Dry Skin – 50 ml

Această cremă de zi cu textură bogată calmează și oferă maximum de comfort tenurilor uscate și foarte uscate. Crema conține vitamina A care regenerează și hrănește pielea uscată. De asemenea conține extracte de iarbă de mare care dau fermitate pielii și ajută procesul de regenerare celulară.

25 Lei

Princess Cream – Dry Skin – 50ml

Această cremă nutritivă oferă protecție tenului împotriva factorilor nocivi din mediu, precum schimbările de temperatură, vântul, poluarea aerului, care ar putea influența negativ textura pielii uscate. Conține vitamina E și extracte de iarbă de mare. Crema are o textură bogată și oferă protecție imediată împotriva senzațiilor neplăcute asociate cu uscarea, subțierea și iritarea pielii.

25 Lei

Queen Night Cream – Dry Skin – 50ml

Această cremă hrănitoare de noapte cu extracte de iarbă de mare acționează în timpul nopții când are loc procesul de regenerare celulară. Conține un complex de vitamina E care oferă protecție împotriva radicalilor liberi, mărind capacitatea naturală a pielii de a reține apa și prevenind totodată deshidratarea tenului. Extractele de iarbă de mare conferă fermitate pielii și ajută la regenerarea acesteia.

25 Lei

Eye Cream Classic – Dry Skin – 50ml

Această cremă nutritivă cu extracte de iarbă de mare oferă fermitate pielii și ajută în procesul de regenerare celulară. Conține vitamina E și acid hialuronic –  o substanță cu un grad ridicat de hidratare naturală. Hidratează intensiv pielea sensibilă din jurul ochilor și contribuie la prevenirea formării de riduri în această zonă.

25 Lei

Face & Eyes Calming Lotion – Dry Skin – 200ml

Această loțiune calmantă pentru tenul uscat și sensibil finalizează delicat procesul de curățare a feței și a pielii sensibile din zona ochilor. Extractele de ceai verde și acidul hialuronic au efect calmant prevenind totodată uscarea pielii. Nu conține parfum.

25 Lei

Face & Eyes Gentle Milk – Dry Skin – 200ml

Acest lapte demachiant pentru pielea uscată și sensibilă curăță complet tenul fiind totodată deosebit de eficient la îndepărtarea machiajului din zona ochilor. Conține extracte de ceai verde și D-panthenol cu efect calmant și regenerant. Nu conține parfum.Face & Eyes Gentle Milk – Dry Skin – 200ml

25 Lei

Având în vedere că produsele nu sunt încă disponibile pe ParfumeriaMea.ro, dacă doriți unul sau mai multe dintre aceste produse vă așteptăm cu un comentariu pe acest articol.

 

2 Comments

  • Pentru rejuvenarea pielii puteti incerca si uleiul de argan pentru multiplele sale proprietati hidratante si tonifiante

  • Wow! After all I got a blog from where I be able to actually get helpful
    data concerning my study and knowledge.